RULLGARDINER I ALLA MÅT, STIL OCH FÄRG

RULLGARDINER – SOLSKYDD OCH ESTETIK

Rullgarider är ett mycket viktigt element på inredning i varje hus eller lägenhet.  Tack vare rullgardiner kan vi skydda oss mot brännande solen på sommaren, hålla värmet på vinter, få lite avskildhet från de nyfikna grannarna eller somna utan hindrade ljus utanför. Kort sagt – rullgardinerna är mycket praktiska. Idag presenterar vi några rullgardiner som inte bara inretter huset men blir mycket hjälpsamma när man vill skapa ett privat och bekvämt utrymme för sig själv.

Besök vår nyaste webbutik med fönster och dörrar! 

FRIHÄNGANDE RULLGARDINER

Frihängda rullgardiner är en av de som väljas mest. En stor fordel av frihängda rullgardiner är att de kan användas med störa glasytan och inte bara till fönster med standardmått. Det är också ganska enkelt att installera dem – de kan monteras på väggen över fönster, utanför fönsternisch, även på innertak. I små fönster kan speciella hängare användas så att rullgariden kan installers på fönsters båge.

Frihängande rullgaridner rekommenderas inte bara som solskydd men också som projektionsdukar eller insynsskydd till expempel i kontoret. På kundens begöran kan de även bli utrustade med elektrisk motör och  drivas  med fjärrkontroll.

Kunder kan välja från ett brett spektrum av material och hitta den som mest motsvarar deras behöv – från tunnt material som har bara dekorativ funktion till totalt mörkläggande, eller det med day-night funktion. Rullgardiner kan också bearbetas med gardinkappor eller trycktas med en bild eller mönster enligt kundens önskemål. Det kan även vara ett fantastiskt sätt för att reklamera sitt företag!

Vi erbjuder också några olika rullgardinsystem: Triola och Triola 2 (för mindre mått), Presto (standard yta) och Largo (stora ytor) – för att anpassa produkten till speciella mått som kan nå även 8 kvm.

RULLGARDINER I KASSETT

Rullgardiner i kassett är en perfekt lösning för alla som lägger märke till noggrant inredning och söker ett produkt som är både praktiskt och fint.

När rullgardinen är uppe, göms materialet i en plastkasett, vilket förhindrar att den håller dammet eller blir smutsig. Den kan lätt monteras på fönsters båge och har en glidskena på varje sida vilket innebär att materialet stannar alltid nära glaskasett. Tack vare detta får inget ljus smyga in på sidorna. Dessutom är sådana rullgardiner både praktiska och estetiska.

Rullgardiner i kassett blir alltid mått anpassande som betyder att det linjerar perfekt med fönster och blir perfekt inbyggd i bågen. Kassetter och glidskenor kan tillverkas i många färger för att matcha de mest trendiga faner på fönstersystem. Vi erbjuder också ett bred utbud på tyg, både genomskinliga och heltmörknande.  Rullgardiner är tillgängliga i olika system så att man kan välja vilket passar best till ens behöv.

Rullgardiner i kassett kan monteras genom att skruva dem till fönsters båge, men om man vill montera dem på en mindre kränkande metod kan man välja SUITA system, vilket monteras genom att limma rullgardinssystem med en speciell tejp.

Här presenterar vi en monteringsanvisning för rullgardiner Passionata i kassett. Rullgardinen monteras till fönsterbåge och sidoskenor håller den fast. Kassetten skyddar tyg mot smuts och damm. Ovanlig design med två olika väv i samma gardin hjälper att kontrollera ljusinsläpp:

  • mörkläggande ränder för nattetid,
  • transparenta ränder för dagtid.

Kolla att det tar bara en minut att montera vår rullgardin!

DAY-NIGHT RULLGARDINER

Dag & Natt rullgardiner är en mycket praktiskt lösning för alla som söker efter enkelt lösning på att snabbt byta nivå på ljus i rummet. De är tillverkade av 2 olika material som häftas ihop i ett randig möster – en remsa är genomskynlig och den andra är mörknande. Tack vare detta system kan användare bestämma själv hur mycket ljus vill man ha inne i rummet. Beroende på systemet som de installerades i kan de drivs manuellt eller elektriskt med fjärkontroll.

Day-night tyget är tillgängligt i olika färger, samt kan anpassas till varje system i både frihängande och kassett rullgardin modeller. Tack vare bred utbud passar de till nästan varje design, från minimalistisk skandinavisk still till mer glamour inredning. Materialet som används i day-night rullgardiner är lätt att rengöra och värms inte av solstrålar, därför är det bra lösnig för både privata hus, byråar, läkarmottagningar, butikslokaler eller hoteller.

Sommaren är redan här så nu är dags på att fundera lite hur vill vi skydda oss mot jättevärma solstrålarna och höga temperatur, samt njuta av estetisk design när vi tillbringer tid hemma eller på jobbet. Tack vare perfekt anpassade rullgardiner kan vi skapa ett bekvämt utrymme som ska hjälpa oss under de långa och heta sommardagarna. Det finns också ett brett urval av färger, tyg och mönster.

Vi erbjuder många olika solskyddsprodukter perfekt anpassade till våra fönster och dörrar, bl. a. myggnätt, pliséer och persienner.

Om du är intresserade det är bara att kontakta oss.

Läs också: